Еднокрилна или двойна интериорна врата – вие решавате!

юли 21, 2022Блог

Единичните вътрешни врати са един от най-лесните, гъвкави и ефективни начини да промените визията на своя дом.

Когато правите ремонт или изграждате новия си дом или офис, разнообразието от модели еднокрилни врати ще Ви помогне да изразите индивидуалността си и да осъществите идеите за визията на интериорния дизайн с лекота. Това, че вратите с едно крило са стандатни и са традиционно решение за вътрешното обзавеждане, не означава, че Вие трябва да се задоволите със нещо стандартно – можете да поръчате интерироната врата, така че да отразява Вашия стил.

Планирането на това как да изглежда интериорната Ви врата започва от това максимално да подхожда на визията на дома или офиса Ви, но не трябва да забравяте и нейната функционалност за вътрешното пространство. Тя зависи от Вашите нужди и освен разграничаване на помещенията едно от друго, врата може да Ви звукоизолация, а също така да има пожароустойчивост. Благодарение на всички тези характеристики, които класическата еднокрилна интериорна врата може да се превърне от необходима вещ в практичен и полезен аксесоар, който да внесе индиидуалност в интериора.

Открийте нови възможности с интериорни врати с две крила

Дали докато се погледнете около себе си вкъщи или в офиса, си мислите, че може да промените малко визията му? А може би сега обзавеждате нова къща, апартамент или голям кабинет и се чудите кой е най-добрият начин да използвате свободното пространство в интериора?

И в двата случая, интериорна врата с две крила би била чудесен избор! С нейна помощ можете да оползотворите пространството в интериора по стилен и елегантен начин, а когато се наложи, имате свободата да освободите толкова място, колкото Ви е необходимо, отваряйки само едното или и двете крила на вратата. Двойните интерирни врати имат и друго предимство, което често се пропуска или подценява: те придават стил и аристократизъм в интериора и оставят впечатление за изисканост и висока класа. А, както всички знаем, широко отворената врата винаги е била символ на гостроприемство и откритост.

Вие решавате дали да изберете класическа врата с едно крило или елегантната визия и по-големият размах, които Ви предлагат двойните интериорни врати. За да Ви помогнем с избора, Ви предлагаме да вижте еднокрилните и двукрилните интериорни врати, които сме проектирали за нашите клиенти.