Фрезовани врати – отражение на индивидуалността Ви

юли 24, 2022Блог

Дизайн – традиция и иновации

Фрезованите модели интериорни врати се радват на голяма популярност и са винаги на мода. Те привличат погледа и са по-често предпочитани в сравнение с другите модели врати. Дори днес интериорните врати с резбовани елементи остават актуални и са съвършената комбинация между дълготрайност и гъвкавост.

Независимо дали правите ремонт в стария си апартамент, офис или вила, или току-що сте купили нов имот и търсите търсите идеалното допълнение към модерния интериорен дизайн, фрезованата интериорна врата е решението, за което няма да съжалявате!

Резбованите интериорни врати Ви предлагат възможност за избор между традиционна класическа визия, която винаги е актуална. Тя ще внесе семпла елегантност и ще завърши стилно дома Ви. Разбира се, това не е всичко. Фрезованите интериорни врати Ви предлагат и богат избор от модерни и нестандартни решения, които отразязат Вашата индивидуалност, като същевременно приковават възхитените погледи на Вашите гости.

Фрезованите интериорни врати могат да бъдат не само лакирани и гладки. Те Ви предлагат гъвкавост в дизайна, която трудно бихте постигнали с другите модели врати. Един или повече от елементите на резбованите врати може да бъде и завършен чрез остъкление – с матово или прозрачно стъкло, което да подчертае орнамента, който сте избрали за декорация на вратата. Този модел врати могат да бъдат изработени и като т.нар. „хармоники“, а също така да са с повече от едно крило. Всичко зависи от визията, която ще кореспондира най-добре с Вашия интериор.

Материали и завършек – стилна и модерна интериорна врата по Ваш вкус!

Изработката на интериорни врати може да бъде от различни материали, в зависимост от Вашия вкус, интериорен проект, необходимост и бюджет. Разбира се, традиционно вратите се изработват от тежка масивна дървесина – тя придава класа и стил в интериора. Но, ако искате нещо по-различно, предлагаме разнообразни възможности за изработка на вратата в богата гама цветове по RAL каталог, а също и декори, имитиращи различни видове дървесина, за да може на финала, Вашата интериорна врата да се впише по най-добрия начин в интериора и обзавеждането Ви.

Вижте проектите на фрезовани интериорни врати, които сме изпълнили.