Гладки интериорни врати – кралският стил

юли 22, 2022Блог

Първото впечатление може да Ви заблуди

Гладките интериорни врати може да изгеждат просто и непретенциозно, но всъщност предлагат широка гама възможности за изненадващи подобрения в интериора на Вашия дом или офис. От разнообразните дизайни на дървото, които внасят естествени живи тонове в интериора, до различните модели и възможности за обработка на крилото, касата и богатия избор на аксесоари, които ще допълнят стилно интериорния дизайн на дома, офиса или хотела.

Дизайн на гладките инетериорни врати – семпли и гъвкави

Гладките интериорни врати се радват на популярност и голям интерес от страна на потребителите. Това се дължи на изчистената им линия и гъвкавостта, която предлага тяхната повърхност. Съчетанието на простота и елегантност, прави гладките интериорни врати добър начин за осъществяване на стилни идеи, които да добавят естетика към интериора.

Широката гама изчистени и съвременни дизайни, които предлагаме, дават неограничени възможности за обновяване на съвременния дом, независимо да е малък апартамент или извънградска вила.

Лесно съчетаване с подовите настилки

Гладките интериорни врати могат да се приспособят към всякакъв вид интериорен дизайн – от най-минималистичния до най-екстревагантния. Гамата гладки интериорни врати, които предлагаме, придават естествен завършек на обзавеждането, дори без да е необходима допълнителна украса.
Разнообразието от декори и завършеци помага Вашата интериорна врата да се съчетае идеално с всяка подова настилка, независимо от нейния вид – паркет, ламинат, меки подове или фаянс и теракота. За всяка от тях предлагаме перфектната комбинация с гладка интериорна врата за Вашия дом, която да акцентира интериора.

Осъществяване на интериорни идеи

Гладките интериорни врати могат лесно да се съчетаят не само с подовата настилка, но и с другите елементи в интерора Ви – от цветовете на стените до обзавеждането. Широката гама текстури, цветове, завършеци и възможностите за нестандартно съчетаване помежду им в изчистена гладка интериорна врата дава свобода за осъществяване и на най-смелите и нестандартни идеи.

Вижте осъществените проекти от гладки интериорни врати и ни се обадете! Ние ще изработим Вашата според Вашата индивидуалност.