Какви са основните разлики между входните врати за къща и тези за апартамент

мар. 16, 2024Блог

Изборът на входна врата е изключително важен за всеки дом. Може би тепърва създавате такъв, ремонтирате или просто Ви се иска да смените вратата – попаднали сте на точното място! В следващите редове ще разгледаме разлики, предимства и видове входни врати за къща и апартамент, за да се спрете на най-подходящата.

Отделните входни врати имат своите специфики, които трябва да вземете предвид при избора:

Входни врати за апартамент – когато избирате такава, заложете на високо ниво на сигурност с добра заключваща система, пожароустойчивост, звукоустойчивост и добър естетически вид.

Входни врати за къща – тук е добре да изберете по-масивна врата, с висока устойчивост на атмосферни влияния, тъй като тя ще бъде изложена на такива целогодишно. Монтажът трябва да се извърши правилно за по-дълга експлоатация на вратата. Сигурността също трябва да бъде на високо ниво.

входни врати за къща
входни врати за апартамент

Блиндирани входни врати за къща и апартамент

Те са много добър избор, що се отнася до нивото на сигурност – устойчиви на влизане с взлом, здрави и издръжливи. Поддържат се лесно и притежават добри изолационни свойства. Могат да бъдат изработени модели с декоративни МДФ панели или такива,  покрити с естествени материали.

Дървени входни врати за къща и апартамент

Те придават на дома Ви уютен външен вид и допринасят за топлината в него. Масивни, тежки и стилни, този тип врати предлага много добро разнообразие. Притежават отлична здравина и ниво на сигурност. Могат да се изработят с едно, две или три крила и внушителен, елегантен дизайн.

В Titan Doors предлагаме входни врати с отлично качество, устойчивост и дизайн. Свържете се с нас, за да изработим модела, който да отговаря напълно на Вашите изисквания!