Красотата на дъбовите интериорни врати

юли 26, 2022Блог

Класика и съвременност

Дъбът отново е на мода и интериорните дизайнери, собствениците на жилища, офиси и хотели признават зашеметяващата естетика и вечната елегантност, които този материал придава на интериорните врати, като добавя още повече стойност към техните характеристики.

Естественият завършек, който придава дъбът, подчертава виското качество на вратата и й дава отличителен характер, който е идеален за акцентиране на подове, прозорци, врати и стълби.

Ние правим дъбът достъпен!

Титан Доорс винаги се стреми да вдъхновява клиентите си със стилни и отговарящи на съвременните тенденции продукти, които подобряват визията на интериора и Ви помагат да се чувствате комфортно в него. Ние Ви предлагаме разнообразни покрития за интериорните врати, вкючително и нюанс на естествен дъб. Така Вие можете да се насладите на красива и модерна визия на интериорната си врата, без да оскъпявате поръчката допълнително.

Можете да изберете за Вашата врата стилен завършек от естествен дъб или друг нюанс на дървото, който предпочитате, независимо от модела интериорна врата, който сте харесали – плъзгаща, тип „хармоника“, с едно или с две крила, остъклена и други.

Красива и устойчива интериорна врата

Всички интериорни врати, които изработваме, имат сертификат за качество и устойчивост според изискванията на Европейския съюз. Вратите с дъбов завършек не са изключение. Така Вие можете да разчитате, че интериорната врата, която поръчвате от нас, ще бъде здрава и ще радва Вас и Вашето семейство дълго време.

Не се колебайте! Обадете ни се още сега и ние ще Ви помогнем с избора на най-подходящия модел и нюанс врата за Вашия интериор!