Няколко идеи за домашна библиотека с пивотна врата

мар. 19, 2024Блог

Домашната библиотека е едно вълшебно кътче от дома, в което всеки може да намери по нещичко за себе си. Освен това, разбира се, внася естетика и стил. Вероятно обаче в момента в представите Ви е съвсем различна библиотека от тази, за която ще прочетете по-надолу…

Нека видим как можете да си направите чудесна домашна библиотека с пивотна врата, която да Ви вдъхновява всеки път, щом погледнете към нея.

пивотни врати предимства

Как пивотната врата може да се превърне в домашна библиотека?

Пивотните врати, познати още като скрити, притежават въртящи механизми, монтирани отгоре и отдолу, благодарение на които вратите могат да изглеждат и като цяла стена. Разбира се, може да бъде и единична врата, която да превърнете в рафт, прозорец и библиотека.

Това, което трябва да се направи, е при проектирането на вратата да се изградят и рафтчета, на които впоследствие да поставите книги. Пивотните врати могат да се отварят на всяка страна, а някои – да се въртят на 180 градуса. Тук Вие трябва да решите каква ще бъде посоката спрямо целта на вратата.

Друго предимство е, че можете да експериментирате и да поставите пивотна врата – библиотека на всяка стая от дома. Чудесна е идея е тя да бъде скрита врата към спалнята, хола и дори банята. Отваряне към стълбище или работен кабинет.

Ние от Titan Doors приветстваме тази идея и сме готови да Ви помогнем с изработването на пивотна врата според Вашите изисквания, която да превърнете в красива домашна библиотека.