Сгъваеми врати – повече отколкото се вижда на пръв поглед

юли 20, 2022Блог

Използвайте пространството умно

С възможността за сгъване, вратите тип „хармоника“, вътрешните сгъваеми врати могат да се използват като креативно решение за много главоблъсканици в интериорния дизайн. Местата, в които съхранявате различни вещи и в които всяко свободно пространство е ценно, като дрешниците например, могат да станат по-използваеми, с по-лесен и бърз достъп, а същевременно незабележими. И това е много лесно – чрез инсталиране сгъваема интериорна врата.

В по-старите сгради често се случва да е оставено пространство между две помещения (обикновено с цел по-лесна връзка). Това би могло да е полезно, но в повечето случаи, това място създава грижи, ако искате да разделите двете стаи. В един момент се оказва, че отворът е твърде голям, за да го оставите така, но в същото време не достатъчно малък, за да можете да монтитрате стандартна интериорна врата. В този случай на помощ отново идват вратите тип „хармоника“, които дават лесно и красиво решение на проблема.

Широкоскроени интериорни врати

Сгъваемите интериорни врати са чудесен начин, за добавяне на гъвкавост към модерния интериорен дизайн, особено когато искате да можете да контролирате количеството светлина и въздух в стаята. Също така те могат да Ви дадат възможност да имате свое лично пространство.

Най-доброто от двата свята

Сред многобройните предимства на сгъваемите интериорни врати е и възможността да обедините две стаи в една само с едно движение, като по този начин освобождавате допълнително пространство, когато това Ви е необходимо, например при когато се събирате със семейството си или с голяма група приятели. Вратите тип „хармоника“ са полезни и ако имате малки деца, които искате да държите „под око“, докато играят в другата стая.

Сгъваемите врати имат широка гама от приложения и предлагат гъвкави и нестандартни, но същевременно практични решения на различни проблеми в обзавеждането Предимството им е, че не заемат място, а могат да използват цялата дължина на съседната стена или на тази, на която са монтирани, в завсимост от конкретната ситуация, а това Ви дава повече свобода и вариации.

Вижте интериорните врати, които Ви предлагаме и поръчайте Вашата още днес!