Защо да изберете портални врати за дома си?

сеп. 26, 2022Блог

Мечтаете за светло и просторно жилище? Ако обстановката в настоящото не Ви се струва такава, каквато сте си я представяли, е време за промяна. Казано с други думи – обърнете поглед към интериорни портални врати.

Защо да изберете портални врати за дома си?

Този тип интериорни врати са чудесни за жилища с по-голяма площ. Те са предпочитано решение за спалнята или хола, защото създават усещане за повече простор и светлина, особено ако едното или и двете крила са с остъкление. С тяхна помощ може да обедините две стаи в една по-голяма. По този начин ще разполагате с по-голямо пространство, когато това е необходимо. Дори да разполагате с жилище с по-малка площ обаче, също може да поставите портална врата вкъщи благодарение на възможностите за изработка и разчупване на дизайна, който предлагат те.

портални врати

Осигуряване на пространство

Ключово предимство на интериорните портални врати е, че осигуряват достатъчно пространство за свободно пренасяне на по-големи мебели като диван, секция, холно обзавеждане и други. Така няма да се чудите дали ще успеете да внесете избраната мебел, в случай че тя трябва да бъде с по-големи размери. Освен това можете спокойно да правите различни интериорни промени вкъщи, без опасност от нараняване по касата на вратата или по самата нея.

Различни възможности за изработка

Предлагат се различни решения, които да използват пространството в жилището максимално ефективно. Възможностите варират между врата с две, три или четири крила, подвижни или неподвижни, врата хармоника с две двойни крила, създаване на плъзгаща врата и т.н.

Естетическа красота

Различните модели портални врати допринасят за специалната обстановка у дома – внасят стил, финес и грация. Те могат да бъдат разработени според индивидуалните предпочитания на клиента, така че да паснат идеално на помещенията, в които ще бъдат поставени. Разнообразието относно размерите също е голямо. Тези врати могат да бъдат изработени в широка цветова гама, която да се съчетава с пода, стените или обзавеждането вкъщи. Освен това дизайнът също дава свобода – от класически врати до по-луксозни такива, гладки или с орнаменти и надписи.

Това са изящни модели врати за щастлив дом! Такива, през които човек преминава и се чувства специален. Придават на жилището красота, уют, светлина и пространство – уникален акцент, който да наблюдавате с възхищение. Titan Doors може да реализира идеите Ви за портални врати, колкото и нестандартни да са те. Ние предлагаме възможности, които да отговорят на Вашите очаквания по всеки параграф. Ако разполагате с достатъчно място у дома, те биха били идеалното решение за осигуряване на желания комфорт.

Titan Doors може да реализира идеите Ви за портални врати, колкото и нестандартни да са те. Ние предлагаме възможности, които да отговорят на Вашите очаквания по всеки параграф. Ако разполагате с достатъчно място у дома, те биха били идеалното решение за осигуряване на желания комфорт.