In terms of functionality, sliding doors offer great convenience. They are made with one or two sliding wings of varying height and width, which makes it possible to use only as doors, gates and build a whole wall of glass.

 Усещане за прозрачност, светлина и простор

Плъзгащата система за интериорни врати дава възможност да създадете усещане за прозрачност, светлина и простор. Отворените свързани пространства не само са изключително актуална и модерна тенденция в интериорния дизайн в момента, но и коренно ще променят визията на Вашия дом, офис или хотел.

Решение на всички проблеми в интериора

Плъзгащите интериорни врати могат да бъдат изработени по много начини, така че да решават различни проблеми в интериора или за да се впишат по-добре в спецификата на дома или офиса Ви.

Плъзгащите врати имат разновидност – с крила, които се сгъват ветрилообразно. Наричаме ги врати с чупещи крила или интериорни врати тип “хармоника”. Те са изключително популярни и имат същите предимства като плъзгащите врати,  а като допълнение, крилата им заемат по-малко пространство, което ги прави още по-подходящи за малки помещения. 

Плъзгащите врати се използват често в по-малки интериорни, при които пространството е от важно значение. В такива случи крилото може да се плъзга по външни релси, поставени успоредно на стената, а може да се скрива в нея и така вратата да бъде незабележима, когато не я ползвате. Можете да освободите изцяло стената, като поръчате плъзгаща врата, която е с височина до тавана. Също така вместо цялата врата да е до тавана, можете да поръчате неподвижна остъклена надстройка, която да бъде естествено продължение на плъзгащата врата и да създава илюзията, че порталът е до тавана.

Разгледайте изпълнените от нас проекти за плъзгащи интериорни врати, както и допълнителните идеи, които сме подготвили за Вас. Изберете модел, дори да не го виждате тук и ни се обадете – със сигурност можем да го изработим за Вас!

Титан Дорс – Вашите интериорни врати!

Защо Плъзгащи врати и портали от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Mechanisms used for sliding doors

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение до 40 дни и монтаж на място

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване