Плъзгащи врати и портали

Когато става дума за практичност и функционалност, плъзгащите интериорни врати Ви предлагат голямо удобство. Те могат да се изработят според Вашите изисквания и интериор, с едно или две плъзгащи крила, с различна височина и ширина. По този начин те могат да се използват не само като врати, а също така и като портали, както и за изграждане на цяла стъклена стена.

 Усещане за прозрачност, светлина и простор

Плъзгащата система за интериорни врати дава възможност да създадете усещане за прозрачност, светлина и простор. Отворените свързани пространства не само са изключително актуална и модерна тенденция в интериорния дизайн в момента, но и коренно ще променят визията на Вашия дом, офис или хотел.

Решение на всички проблеми в интериора

Плъзгащите интериорни врати могат да бъдат изработени по много начини, така че да решават различни проблеми в интериора или за да се впишат по-добре в спецификата на дома или офиса Ви.

Плъзгащите врати имат разновидност – с крила, които се сгъват ветрилообразно. Наричаме ги врати с чупещи крила или интериорни врати тип „хармоника“. Те са изключително популярни и имат същите предимства като плъзгащите врати,  а като допълнение – крилата им заемат по-малко пространство, което ги прави още по-подходящи за малки помещения. 

Плъзгащите врати се използват често в по-малки интериорни, при които пространството е от важно значение. В такива случи крилото може да се плъзга по външни релси, поставени успоредно на стената, а може да се скрива в нея и така вратата да бъде незабележима, когато не я ползвате. Можете да освободите изцяло стената, като поръчате плъзгаща врата, която е с височина до тавана. Също така вместо цялата врата да е до тавана, можете да поръчате неподвижна остъклена надстройка, която да бъде естествено продължение на плъзгащата врата и да създава илюзията, че порталът е до тавана.

Разгледайте изпълнените от нас проекти за плъзгащи интериорни врати, както и допълнителните идеи, които сме подготвили за Вас. Изберете модел, дори да не го виждате тук, и ни се обадете – със сигурност можем да го изработим за Вас!

TitanDoors. Интериорни врати, направени за Вас!

Защо Плъзгащи врати и портали от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Механизми използвани за плъзгащи врати

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение, съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение и монтаж на поръчката

Какво споделят за нас

Симеон Борисов



Поръчах врати за целия ми апартамент от Titan Doors без никакво колебание, защото цена-качество нямат аналог на пазара. Благодаря на целия екип, Цвети, Мира и Жоро за професионалните съвети, консултации и изпълнение от самото начало до финалния монтаж. Благодаря за страхотните идеи, за нестандартните решения и за всички усилия да задоволите всичките ми претенции и въпроси. Съвет за бъдещите Ви клиенти - осъществете консултации със специалистите още преди да сте започнали ремонта, за да изберете Вашия стил и да имате достатъчно време за производство на врати.

Соня Петрова



Здравейте! Изключително доволни сме от Titan Doors. Много качествени врати, дръжки, страхотен дизайн. Истински професионалисти, препоръчвам ги на всички мои приятели. Няма да сгрешите, ако ги изберете. Поставиха ни вратите в срок, много отзивчиви са хората в офиса и тези, които отговарят за монтажа. Повече от доволни сме. 😊

Манана Амирджанова



След дълго търсене се насочихме към услугите на Титан Дорс, бяхме приятно изненадани от високия професионализъм, както на консултантите, така и от качествено то изпълнение на вратите и внимателната и професионална работа на монтажниците. Благодарим !!!

Борислав Атанасов



Искам да изкажа голямата си благодарност на всички от екипа на фирма Титан Доорс. Цялото обслужване от първото ми стъпване в шоурума до последното отстраняване на дребни корекции беше извършено в срок с много професионализъм. Поръчахме 12 врати и бяхме впечатлени от изработката и чистия монтаж. Благодаря на Мира и Цвети, на Жоро, както и на момчетата от монтажа за точността и бързите реакции. Личното ми мнение е, че това е начинът да се прави бизнес в цивилизована държава. Продължавайте все така!

Росица Денчева



Сууупер доволни сме от новите ни врати ❤️ Направиха ни ги точно както искахме, помогнаха ни с идеи как да станат още по-красиви и функционални! Качеството наистина оправдава цената и сроковете за изработка. Силно препоръчвам!

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване