Плъзгащи врати и портали

Когато става дума за практичност и функционалност плъзгащите интериорни врати Ви предлагат голямо удобство. Те могат да се изработят, според Вашите изисквания и интериор, с едно или две плъзгащи крила с различна височина и ширина. По този начин те могат да се използват не само като врати, а също така и като портали, както и за изграждане на цяла стъклена стена.

 Усещане за прозрачност, светлина и простор

Плъзгащата система за интериорни врати дава възможност да създадете усещане за прозрачност, светлина и простор. Отворените свързани пространства не само са изключително актуална и модерна тенденция в интериорния дизайн в момента, но и коренно ще променят визията на Вашия дом, офис или хотел.

Решение на всички проблеми в интериора

Плъзгащите интериорни врати могат да бъдат изработени по много начини, така че да решават различни проблеми в интериора или за да се впишат по-добре в спецификата на дома или офиса Ви.

Плъзгащите врати имат разновидност – с крила, които се сгъват ветрилообразно. Наричаме ги врати с чупещи крила или интериорни врати тип „хармоника“. Те са изключително популярни и имат същите предимства като плъзгащите врати,  а като допълнение, крилата им заемат по-малко пространство, което ги прави още по-подходящи за малки помещения. 

Плъзгащите врати се използват често в по-малки интериорни, при които пространството е от важно значение. В такива случи крилото може да се плъзга по външни релси, поставени успоредно на стената, а може да се скрива в нея и така вратата да бъде незабележима, когато не я ползвате. Можете да освободите изцяло стената, като поръчате плъзгаща врата, която е с височина до тавана. Също така вместо цялата врата да е до тавана, можете да поръчате неподвижна остъклена надстройка, която да бъде естествено продължение на плъзгащата врата и да създава илюзията, че порталът е до тавана.

Разгледайте изпълнените от нас проекти за плъзгащи интериорни врати, както и допълнителните идеи, които сме подготвили за Вас. Изберете модел, дори да не го виждате тук и ни се обадете – със сигурност можем да го изработим за Вас!

Титан Дорс – Вашите интериорни врати!

Защо Плъзгащи врати и портали от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Механизми използвани за плъзгащи врати

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение до 40 дни и монтаж на място

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване