Дизайнът на вратите, известни с наименованието „хармоники с чупещи крила“, се отличава с практичност и нестандартност. Те са разумен избор, ако целта е всяко свободно пространство в апартамента да се използва по възможно най-рационалния начин.

Механизмът на работа на този тип интериорни врати е на база на вградена релса, монтирана в касата в горната част на вратата. Няколко броя крила /двe или четири/ се сгъват и разгъват, така че се постига компактност и удобство, особено в по-малки по квадратура помещения.

Различните дизайнерски идеи на врати хармоники с чупещи крила придават нова визия на интериора и разнообразяват обстановката като внасят приятно настроение и създават усещане за елегантност и уют.

Възможността за отваряне и затваряне на вратите в една или в двете посоки дава шанс на дизайнерите на интериора да прилагат този тип врати по различен начин в помещения.

Най-често вратите хармоника се монтират в килери, гардеробни помещения, но могат да се използват успешно и като врати в мокри помещения като преграда между баня и мокро помещение или баня и тоалетна.
 
Материалите, от които се изработват врати хармоника, са леки и устойчиви на надраскване и механични повреди. Те се почистват лесно, включително с препарати. Релсите, по които се движат вратите, са специално пригодени, за да бъдат устойчиви на деформации и ръжда.

Този тип врати се използват доста интензивно всеки ден и точно поради този факт при изработката им се акцентира на качествените и дълготрайни материали, които няма да създават проблеми.

Дизайнът на врати хармоники с чупещи се крила е предпочитан от практичните хора, които държат пространството в дома или офиса им да бъде добре оптимизирано и подредено.

С този тип врати могат да бъдат разделени две помещения като хол от кухня или да бъде ограничено пространството на по-голяма трапезария. Така едновременно се постига практично използване на две помещения и винаги, когато се налага, те могат да се преобразуват в една голяма стая.

TitanDoors. Интериорни врати, направени за Вас!

Защо Хармоники от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение, съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение и монтаж на поръчката

Какво споделят за нас

Симеон Борисов



Поръчах врати за целия ми апартамент от Titan Doors без никакво колебание, защото цена-качество нямат аналог на пазара. Благодаря на целия екип, Цвети, Мира и Жоро за професионалните съвети, консултации и изпълнение от самото начало до финалния монтаж. Благодаря за страхотните идеи, за нестандартните решения и за всички усилия да задоволите всичките ми претенции и въпроси. Съвет за бъдещите Ви клиенти - осъществете консултации със специалистите още преди да сте започнали ремонта, за да изберете Вашия стил и да имате достатъчно време за производство на врати.

Соня Петрова



Здравейте! Изключително доволни сме от Titan Doors. Много качествени врати, дръжки, страхотен дизайн. Истински професионалисти, препоръчвам ги на всички мои приятели. Няма да сгрешите, ако ги изберете. Поставиха ни вратите в срок, много отзивчиви са хората в офиса и тези, които отговарят за монтажа. Повече от доволни сме. 😊

Манана Амирджанова



След дълго търсене се насочихме към услугите на Титан Дорс, бяхме приятно изненадани от високия професионализъм, както на консултантите, така и от качествено то изпълнение на вратите и внимателната и професионална работа на монтажниците. Благодарим !!!

Борислав Атанасов



Искам да изкажа голямата си благодарност на всички от екипа на фирма Титан Доорс. Цялото обслужване от първото ми стъпване в шоурума до последното отстраняване на дребни корекции беше извършено в срок с много професионализъм. Поръчахме 12 врати и бяхме впечатлени от изработката и чистия монтаж. Благодаря на Мира и Цвети, на Жоро, както и на момчетата от монтажа за точността и бързите реакции. Личното ми мнение е, че това е начинът да се прави бизнес в цивилизована държава. Продължавайте все така!

Росица Денчева



Сууупер доволни сме от новите ни врати ❤️ Направиха ни ги точно както искахме, помогнаха ни с идеи как да станат още по-красиви и функционални! Качеството наистина оправдава цената и сроковете за изработка. Силно препоръчвам!

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване