Дизайнът на вратите, известни с наименованието „хармоники с чупещи крила“, се отличава с практичност и нестандартност. Те са разумен избор, ако целта е всяко свободно пространство в апартамента да се използва по възможно най-рационалния начин.

Механизмът на работа на този тип интериорни врати е на база на вградена релса, монтирана в касата в горната част на вратата. Няколко броя крила /двe или четири/ се сгъват и разгъват, така че се постига компактност и удобство, особено в по-малки по квадратура помещения.

Различните дизайнерски идеи на врати хармоники с чупещи крила придават нова визия на интериора и разнообразяват обстановката като внасят приятно настроение и създават усещане за елегантност и уют.

Възможността за отваряне и затваряне на вратите в една или в двете посоки дава шанс на дизайнерите на интериора да прилагат този тип врати по различен начин в помещения.

Най-често вратите хармоника се монтират в килери, гардеробни помещения, но могат да се използват успешно и като врати в мокри помещения като преграда между баня и мокро помещение или баня и тоалетна.
 
Материалите, от които се изработват врати хармоника, са леки и устойчиви на надраскване и механични повреди. Те се почистват лесно, включително с препарати. Релсите, по които се движат вратите, са специално пригодени, за да бъдат устойчиви на деформации и ръжда.

Този тип врати се използват доста интензивно всеки ден и точно поради този факт при изработката им се акцентира на качествените и дълготрайни материали, които няма да създават проблеми.

Дизайнът на врати хармоники с чупещи се крила е предпочитан от практичните хора, които държат пространството в дома или офиса им да бъде добре оптимизирано и подредено.

С този тип врати могат да бъдат разделени две помещения като хол от кухня или да бъде ограничено пространството на по-голяма трапезария. Така едновременно се постига практично използване на две помещения и винаги, когато се налага, те могат да се преобразуват в една голяма стая.

Защо Хармоники от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение до 40 дни и монтаж на място

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване