Интериорни масивни дъбови врати

Масивните врати придобиват не само изключителна популярност, но и завладяват клиентите със своята практичност и красота. Масивната дървесина, от която са изработени, не може да остане незабелязана и внушава усещане за естествената хармония на природата, красотата на изящните детайли и прецизната изработка.
 
При избор на масивни врати се препоръчва дъбовият масив, тъй като този тип дърво е изключително здраво и има устойчивост, която е дълготрайна във времето.

Други естествени дървени материали за врати са бук, череша, орех. Самите врати се изработват на принципа на комбинирането – тоест не са едно цяло, а са изградени от отделни табли.

Масивните врати, които произвеждаме, са фалцови и безфалцови. По-популярни са фалцовите масивни врати. Тъй като върху дървесината се нанася полиуретанов лак, този тип врати могат да бъдат произведени в цветове по желание на клиента.

Запазването на естествения цвят и специфичния природен рисунък на дървесината може да бъде постигнато с нанасяне само на безцветен лак. Той защитава и придава изразителност на масивните врати, като акцентира на естествения вид и красота на дървения материал, от който те са изработени. Самите крила на вратите могат да бъдат остъклени, което им придава още по-луксозен и интересен вид.

Дизайнът на масвните врати може да бъде обогатен с различни по форма и размери остъкления. По този начин се съчетава както стабилност, здравина и елегантност, така и възможност за повече видимост и постигането на светлина и приятна обстановка в помещенията.

Масивните интериорни врати са особено подходящи за сгради с високи тавани, банки, учреждения, вили, големи фамилни къщи, хотели. Те са задължителен елемент от луксозния интериор, който създава впечатление за изискан вкус и страст към луксозното обзавеждане.

Масивните врати са предназначени за клиенти с предпочитания към елегантната естественост и топлина, които носят природните материали като дървото. Не на последно място, те са едни от най-стабилните врати, на които може да се има пълно доверие.

Защо Интериорни масивни дъбови врати от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение, съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение и монтаж на поръчката

Какво споделят за нас

Симеон Борисов



Поръчах врати за целия ми апартамент от Titan Doors без никакво колебание, защото цена-качество нямат аналог на пазара. Благодаря на целия екип, Цвети, Мира и Жоро за професионалните съвети, консултации и изпълнение от самото начало до финалния монтаж. Благодаря за страхотните идеи, за нестандартните решения и за всички усилия да задоволите всичките ми претенции и въпроси. Съвет за бъдещите Ви клиенти - осъществете консултации със специалистите още преди да сте започнали ремонта, за да изберете Вашия стил и да имате достатъчно време за производство на врати.

Соня Петрова



Здравейте! Изключително доволни сме от Titan Doors. Много качествени врати, дръжки, страхотен дизайн. Истински професионалисти, препоръчвам ги на всички мои приятели. Няма да сгрешите, ако ги изберете. Поставиха ни вратите в срок, много отзивчиви са хората в офиса и тези, които отговарят за монтажа. Повече от доволни сме. 😊

Манана Амирджанова



След дълго търсене се насочихме към услугите на Титан Дорс, бяхме приятно изненадани от високия професионализъм, както на консултантите, така и от качествено то изпълнение на вратите и внимателната и професионална работа на монтажниците. Благодарим !!!

Борислав Атанасов



Искам да изкажа голямата си благодарност на всички от екипа на фирма Титан Доорс. Цялото обслужване от първото ми стъпване в шоурума до последното отстраняване на дребни корекции беше извършено в срок с много професионализъм. Поръчахме 12 врати и бяхме впечатлени от изработката и чистия монтаж. Благодаря на Мира и Цвети, на Жоро, както и на момчетата от монтажа за точността и бързите реакции. Личното ми мнение е, че това е начинът да се прави бизнес в цивилизована държава. Продължавайте все така!

Росица Денчева



Сууупер доволни сме от новите ни врати ❤️ Направиха ни ги точно както искахме, помогнаха ни с идеи как да станат още по-красиви и функционални! Качеството наистина оправдава цената и сроковете за изработка. Силно препоръчвам!

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване