Входни масивни дъбови врати

Масивните входни врати трябва да изпълняват редица важни функции и да се отличават с високо качество и изключителна здравина. Стабилните входни врати за къщи се изработват от дъбова дървесина.

Дъбовият масив притежава голяма якост и на практика с монтирането на подобен модел входна врата се решава проблемът с осигуряването на стабилна и сигурна защита за неприкосновеността на един дом.

Различните модели входни врати от дърво могат да бъдат изработени с едно, две или три крила. Масивните входни врати са таблени, като има възможност да се избере плътна врата или модел с остъкления.

Дизайнът на входната врата не е нещо, което трябва да бъде пренебрегвано или оставено на заден план. Освен че трябва да бъдат много сигурни, масивните входни врати трябва да притежават внушителен, елегантен и представителен вид.

Може да се каже, че в много случаи те изграждат първото впечатление у посетителите, така че при изработката им се обръща внимание не само на качеството, но и на аксесоарите към вратата, дизайна и външния ѝ вид.

Предимствата на входните врати от масив:

  • дървесината, от която са изработени, е една от най-здравите, което ги превръща в инвестиция за години напред;
  • този тип врати издържат голямо натоварване и запазват добрия си вид, независимо от атмосферните условия и без да се изисква особена поддръжка от страна на клиента;
  • в случай че е необходимо освежаване на входната врата, това може да стане с минимални усилия и средства, като се нанесе лак, с което дървесината придобива лъскав и приятен вид, а вратата изглежда като нова;
  • вратите от дървесина се съчетават страхотно с интериора и екстериора на къщата, независимо от нейната архитектура, цвят и външен вид.

Монтирането на масивна входна врата не отнема много време. За да не възникнат проблеми при монтажа, размерите на вратата трябва да бъдат прецизно измерени.

Защо Входни масивни дъбови врати от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение до 40 дни и монтаж на място

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване