Входни масивни дъбови врати

Различните модели входни врати от дърво могат да бъдат изработени с едно, две или три крила. Масивните входни врати са таблени, като има възможност да се избере плътна врата или модел с остъкления.

Дизайнът на входната врата не е нещо, което трябва да бъде пренебрегвано или оставено на заден план. Освен че трябва да бъдат много сигурни, масивните входни врати трябва да притежават внушителен, елегантен и представителен вид.

Може да се каже, че в много случаи те изграждат първото впечатление у посетителите, така че при изработката им се обръща внимание не само на качеството, но и на аксесоарите към вратата, дизайна и външния ѝ вид.

Предимствата на входните врати от масив:

  • дървесината, от която са изработени, е една от най-здравите, което ги превръща в инвестиция за години напред;
  • този тип врати издържат голямо натоварване и запазват добрия си вид, независимо от атмосферните условия и без да се изисква особена поддръжка от страна на клиента;
  • в случай че е необходимо освежаване на входната врата, това може да стане с минимални усилия и средства, като се нанесе лак, с което дървесината придобива лъскав и приятен вид, а вратата изглежда като нова;
  • вратите от дървесина се съчетават страхотно с интериора и екстериора на къщата, независимо от нейната архитектура, цвят и външен вид.

Монтирането на масивна входна врата не отнема много време. За да не възникнат проблеми при монтажа, размерите на вратата трябва да бъдат прецизно измерени.

Масивните входни врати трябва да изпълняват редица важни функции и да се отличават с високо качество и изключителна здравина. Стабилните входни врати за къщи се изработват от дъбова дървесина.

Дъбовият масив притежава голяма якост и на практика с монтирането на подобен модел входна врата се решава проблемът с осигуряването на стабилна и сигурна защита за неприкосновеността на един дом.

TitanDoors. Входни врати, направени за Вас!

Защо Входни масивни дъбови врати от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Последни проекти

Какво споделят за нас

Симеон Борисов



Поръчах врати за целия ми апартамент от Titan Doors без никакво колебание, защото цена-качество нямат аналог на пазара. Благодаря на целия екип, Цвети, Мира и Жоро за професионалните съвети, консултации и изпълнение от самото начало до финалния монтаж. Благодаря за страхотните идеи, за нестандартните решения и за всички усилия да задоволите всичките ми претенции и въпроси. Съвет за бъдещите Ви клиенти - осъществете консултации със специалистите още преди да сте започнали ремонта, за да изберете Вашия стил и да имате достатъчно време за производство на врати.

Соня Петрова



Здравейте! Изключително доволни сме от Titan Doors. Много качествени врати, дръжки, страхотен дизайн. Истински професионалисти, препоръчвам ги на всички мои приятели. Няма да сгрешите, ако ги изберете. Поставиха ни вратите в срок, много отзивчиви са хората в офиса и тези, които отговарят за монтажа. Повече от доволни сме. 😊

Манана Амирджанова



След дълго търсене се насочихме към услугите на Титан Дорс, бяхме приятно изненадани от високия професионализъм, както на консултантите, така и от качествено то изпълнение на вратите и внимателната и професионална работа на монтажниците. Благодарим !!!

Борислав Атанасов



Искам да изкажа голямата си благодарност на всички от екипа на фирма Титан Доорс. Цялото обслужване от първото ми стъпване в шоурума до последното отстраняване на дребни корекции беше извършено в срок с много професионализъм. Поръчахме 12 врати и бяхме впечатлени от изработката и чистия монтаж. Благодаря на Мира и Цвети, на Жоро, както и на момчетата от монтажа за точността и бързите реакции. Личното ми мнение е, че това е начинът да се прави бизнес в цивилизована държава. Продължавайте все така!

Росица Денчева



Сууупер доволни сме от новите ни врати ❤️ Направиха ни ги точно както искахме, помогнаха ни с идеи как да станат още по-красиви и функционални! Качеството наистина оправдава цената и сроковете за изработка. Силно препоръчвам!

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение, съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение и монтаж на поръчката

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване