За Titan Doors

Създадохме Titan Doors като търговска марка, специализирана в производство, продажба и монтаж на интериорни и екстериорни врати с нестандартни индивидуални размери.

Богатото разнообразие от материали, които използваме в производството на врати, дава възможност за задоволяване на всички желания на клиентите.

В асортимента ни присъстват както класически модели, така и уникални дизайнерски иновации, единствени по рода си. Според нуждите на помещението ние можем да създадем врати по индивидуален проект, за постигане на максимално удобство и удовлетвореност на клиента.

Производствените ни възможности включват модерни, професионални и високопроизводствени системи за изработка на интериорни врати. Складовите наличности, с които разполагаме, са гаранция за бързо стартиране и изпълнение на нови поръчки. Материалите и заготовките, използвани за производството, са внос от доказани партньори от Гърция, Австрия, Италия и Германия. Трислойно слепените профили, същевременно клинозъбно снадени по специална технология с цел предотвратяване на измятане и изкривяване, както и всякакви деформации, са с якостни показатели, отговарящи на нормите за експлоатация в Европейския съюз.

Направете Вашия избор между множеството различни модели интериорни врати, съчетани с вкус, и придаващи уют в дома Ви, или просто проявете фантазия за визията на Вашата врата, а останалото оставете на нас.

Вашите нестандартни идеи са предизвикателство за нас!

Нашата цел

Целта ни е да произвеждаме висококачествени български интериорни врати на пазарно ориентирани цени, включващи възможно най-много качествени показатели. Усилията, които полагаме в тази посока, са подчинени единствено и само към постоянно подобряване процесите и модернизацията, свързани с нови технологии. За интериорните врати се стараем да запазим перфектен външен вид с изчистени линии и подчертана съвременна визия за всеки произведен от нас модел.