Лакирани врати МДФ

Лакираните врати са практичен избор за клиентите, които търсят качество и добър външен вид за вратите, които монтират в дома си. Те намират приложение както в жилища, така и в обществени сгради и заведения, тъй като се придържат към класиката в интериора.

Представляват МДФ врати, чиято повърхност е покрита с полиуретанова боя. Боята се нанася след като повърхността се грундира. Съотношението между гланц или мат, както и цветът, се избират по каталог RAL. Изборът на лак може да варира от пълен мат, полу-гланц или полу-мат, придаващ сатенен вид на повърхността.

Ефектни и практични

Ефектни и практични, лакираните врати могат да бъдат монтирани както на помещения като трапезарии, хол, кухня, спалня, дневна, детска стая, така и на баня и мокри помещения.

За постигане на по-голямо разнообразие и ефектна завършеност на лакираните врати, крилата могат да бъдат решени в различни визии. Те могат да бъдат фрезовани и обогатени с детайли или да останат гладки, в случай че се търси по-семпъл и изчистен вид на интериора. Освен всичко това, с бели врати от този вид се създава усещане за простор и това дава шанс за повече дизайнерски експерименти и интерпретации.

Богатият избор на цветове дава възможност тези врати да се съчетават с всякакъв интериор. В зависимост от избора на цвят, те могат да бъдат както хармонична част от него, така и да се открояват като акцент.

Цветовете и типа лак се избират от клиента, така че напълно покриват изискванията за постигане на точно определено дизайнерско внушение. Цветовата гама прелива от най-светлите тонове до по-топли цветове и достига до тъмните и пастелни тонове.

Лакираната повърхност отразява светлината и с това се постига ефектна и приятна визия, която привлича погледа.

Монтирането на такива врати става по стандартен начин, като те могат да бъдат използвани за почти всякакъв тип помещения – от кабинети и помещения в обществени сгради, до стаи в частни жилища, къщи и вили.

TitanDoors. Интериорни врати, направени за Вас!

Защо Лакирани врати МДФ от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Финиш покритие в гланц, сатен или мат

Избрани модели

Цветова гама на лакирани врати

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение, съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение и монтаж на поръчката

Какво споделят за нас

Симеон Борисов



Поръчах врати за целия ми апартамент от Titan Doors без никакво колебание, защото цена-качество нямат аналог на пазара. Благодаря на целия екип, Цвети, Мира и Жоро за професионалните съвети, консултации и изпълнение от самото начало до финалния монтаж. Благодаря за страхотните идеи, за нестандартните решения и за всички усилия да задоволите всичките ми претенции и въпроси. Съвет за бъдещите Ви клиенти - осъществете консултации със специалистите още преди да сте започнали ремонта, за да изберете Вашия стил и да имате достатъчно време за производство на врати.

Соня Петрова



Здравейте! Изключително доволни сме от Titan Doors. Много качествени врати, дръжки, страхотен дизайн. Истински професионалисти, препоръчвам ги на всички мои приятели. Няма да сгрешите, ако ги изберете. Поставиха ни вратите в срок, много отзивчиви са хората в офиса и тези, които отговарят за монтажа. Повече от доволни сме. 😊

Манана Амирджанова



След дълго търсене се насочихме към услугите на Титан Дорс, бяхме приятно изненадани от високия професионализъм, както на консултантите, така и от качествено то изпълнение на вратите и внимателната и професионална работа на монтажниците. Благодарим !!!

Борислав Атанасов



Искам да изкажа голямата си благодарност на всички от екипа на фирма Титан Доорс. Цялото обслужване от първото ми стъпване в шоурума до последното отстраняване на дребни корекции беше извършено в срок с много професионализъм. Поръчахме 12 врати и бяхме впечатлени от изработката и чистия монтаж. Благодаря на Мира и Цвети, на Жоро, както и на момчетата от монтажа за точността и бързите реакции. Личното ми мнение е, че това е начинът да се прави бизнес в цивилизована държава. Продължавайте все така!

Росица Денчева



Сууупер доволни сме от новите ни врати ❤️ Направиха ни ги точно както искахме, помогнаха ни с идеи как да станат още по-красиви и функционални! Качеството наистина оправдава цената и сроковете за изработка. Силно препоръчвам!

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване