Лакирани врати МДФ

Лакираните врати са практичен избор за клиентите, които търсят качество и добър външен вид за вратите, които монтират в дома си. Те намират приложение както в жилища, така и в обществени сгради и заведения, тъй като се придържат към класиката в интериора.

Представляват МДФ врати, чиято повърхност е покрита с полиуретанова боя. Боята се нанася след като повърхността се грундира. Съотношението между гланц или мат, както и цвета се избират по каталог RAL. Изборът на лак може да варира от пълен мат, полу-гланц или полу-мат, придаващ сатенен вид на повърхността.

Ефектни и практични

Ефектни и практични, лакираните врати могат да бъдат монтирани както на помещения като трапезарии, хол, кухня, спалня, дневна, детска стая, така и на баня и мокри помещения.

За постигане на по-голямо разнообразие и ефектна завършеност на лакирани врати, крилата могат да бъдат решени в различни визии. Те могат да бъдат фрезовани и обогатени с детайли или да останат гладки, в случай че се търси по-семпъл и изчистен вид на интериора. Освен всичко това, с бели врати от този вид се създава усещане за простор и това дава шанс за повече дизайнерски експерименти и интерпретации.

Богатият избор на цветове дава възможност тези врати да се съчетават с всякакъв интериор. В зависимост от избора на цвят, те могат да бъдат както хармонична част от него, така и да се открояват като акцент.

Цветовете и типа лак се избират от клиента, така че напълно покриват изискванията за постигане на точно определено дизайнерско внушение. Цветовата гама прелива от най-светлите тонове до по-топли цветове и достига до тъмните и пастелни тонове.

Лакираната повърхност отразява светлината и с това се постига ефектна и приятна визия, която привлича погледа.

Монтирането на такива врати става по стандартен начин като те могат да бъдат използвани за почти всякакъв тип помещения – от кабинети и помещения в обществени сгради, до стаи в частни жилища, къщи и вили.

Защо Лакирани врати МДФ от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Цветова гама на лакирани врати

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение до 40 дни и монтаж на място

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване