Портални врати

Порталните врати са стилни, привличат вниманието на посетителите и създават елегантна и представителна атмосфера в помещенията. Благодарение на красивия си дизайн те могат да бъдат център в едно по-просторно помещение като дневна или гостна и около тяхната визия да се гради цялостното обзавеждане и аранжировка в стаята.

Богат избор

Различните модели от този тип врати дават възможност на купувачите да избират между типични класически врати, по-масивни и луксозни дървени врати, фрезовани с орнаменти или гладки и изчистени като дизайн.

Остъклените портални врати се предпочитат от интериорни дизайнери и купувачи, които целят постигане на колкото се може повече светлина в дома. Съчетаването на дървен материал и стъкло е не само впечатляващо, но и позволява интересна игра на светлината, което създава ведра и уютна атмосфера в дома, ресторанта, фоайето на спа център или на хотел и други по-големи по квадратура помещения.

Крилата на този тип врати могат да бъдат две, три или четири, като някои от тях могат да бъдат подвижни и неподвижни преходни крила.

Този тип врати са по-специфични и могат да бъдат изработени по поръчка, така че в случай че клиентът иска точно определен модел портална врата, той може да разчита на създаването ѝ по индивидуален проект.

Тези врати са добро решение при по-просторни стаи, тъй като могат да бъдат отворени или затворени според желанията и потребностите на клиента. Ако са монтирани като портал в по-просторна ресторантска зала, която в определени случаи трябва да бъде използвана като едно помещение, само с отварянето на всички крила се постига единно помещение.

При необходимост от две обособени по-малки зали със затварянето на порталните врати се осигурява уединение и разграничаване на пространството.

Както повечето интериорни врати, така и тези могат да бъдат решени в различни цветове, дори да бъдат разнообразени с надписи, декорации и цветни стъкла, подобни на витраж.

TitanDoors. Интериорни врати, направени за Вас!

Защо Портални врати от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение, съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение и монтаж на поръчката

Какво споделят за нас

Симеон Борисов



Поръчах врати за целия ми апартамент от Titan Doors без никакво колебание, защото цена-качество нямат аналог на пазара. Благодаря на целия екип, Цвети, Мира и Жоро за професионалните съвети, консултации и изпълнение от самото начало до финалния монтаж. Благодаря за страхотните идеи, за нестандартните решения и за всички усилия да задоволите всичките ми претенции и въпроси. Съвет за бъдещите Ви клиенти - осъществете консултации със специалистите още преди да сте започнали ремонта, за да изберете Вашия стил и да имате достатъчно време за производство на врати.

Соня Петрова



Здравейте! Изключително доволни сме от Titan Doors. Много качествени врати, дръжки, страхотен дизайн. Истински професионалисти, препоръчвам ги на всички мои приятели. Няма да сгрешите, ако ги изберете. Поставиха ни вратите в срок, много отзивчиви са хората в офиса и тези, които отговарят за монтажа. Повече от доволни сме. 😊

Манана Амирджанова



След дълго търсене се насочихме към услугите на Титан Дорс, бяхме приятно изненадани от високия професионализъм, както на консултантите, така и от качествено то изпълнение на вратите и внимателната и професионална работа на монтажниците. Благодарим !!!

Борислав Атанасов



Искам да изкажа голямата си благодарност на всички от екипа на фирма Титан Доорс. Цялото обслужване от първото ми стъпване в шоурума до последното отстраняване на дребни корекции беше извършено в срок с много професионализъм. Поръчахме 12 врати и бяхме впечатлени от изработката и чистия монтаж. Благодаря на Мира и Цвети, на Жоро, както и на момчетата от монтажа за точността и бързите реакции. Личното ми мнение е, че това е начинът да се прави бизнес в цивилизована държава. Продължавайте все така!

Росица Денчева



Сууупер доволни сме от новите ни врати ❤️ Направиха ни ги точно както искахме, помогнаха ни с идеи как да станат още по-красиви и функционални! Качеството наистина оправдава цената и сроковете за изработка. Силно препоръчвам!

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване