Портални врати

Порталните врати са стилни, привличат вниманието на посетителите и създават елегантна и представителна атмосфера в помещенията. Благодарение на красивия си дизайн те могат да бъдат център в едно по-просторно помещение като дневна или гостна и около тяхната визия да се гради цялостното обзавеждане и аранжировка в стаята.

Богат избор

Различните модели от този тип врати дават възможност на купувачите да избират между типични класически врати, по-масивни и луксозни дървени врати, фрезовани с орнаменти или гладки и изчистени като дизайн.

Остъклените портални врати се предпочитат от интериорни дизайнери и купувачи, които целят постигане на колкото се може повече светлина в дома. Съчетаването на дървен материал и стъкло е не само впечатляващо, но и позволява интересна игра на светлината, което създава ведра и уютна атмосфера в дома, ресторанта, фоайето на спа център или на хотел и други по-големи по квадратура помещения.

Крилата на този тип врати могат да бъдат две, три или четири, като някои от тях могат да бъдат подвижни и неподвижни преходни крила.

Този тип врати са по-специфични и могат да бъдат изработени по поръчка, така че в случай че клиентът иска точно определен модел портална врата, той може да разчита на създаването ѝ по индивидуален проект.

Тези врати са добро решение при по-просторни стаи, тъй като могат да бъдат отворени или затворени според желанията и потребностите на клиента. Ако са монтирани като портал в по-просторна ресторантска зала, която в определени случаи трябва да бъде използвана като едно помещение, само с отварянето на всички крила се постига единно помещение.

При необходимост от две обособени по-малки зали със затварянето на порталните врати се осигурява уединение и разграничаване на пространството.

Както повечето интериорни врати, така и тези могат да бъдат решени в различни цветове, дори да бъдат разнообразени с надписи, декорации и цветни стъкла, подобни на витраж.

Защо Портални врати от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение до 40 дни и монтаж на място

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване