Блиндирани врати

Входната врата е лицето на Вашия дом, тя е от първостепенно значение, защото гостите Ви виждат първо нея. Освен с представителна визия, входната врата е важно да бъде изработена от материали, които осигуряват сигурност, здравина, топло- и звукоизолация.

Нашите входни врати се изработват с метална профилна каса и метално шаси. Дебелината на крилото на всяка врата е съобразено според изискванията за шумо- и топлоизолация според нормите и изискванията за входни врати в ЕС.

Изолацията на произведените от нас врати се постига с пълнеж от минерална вата и падащ праг.

Сигурността се обезпечава от основна брава секрет с множество активни и пасивни шипове, секретен патрон с бронировка, допълнително нощно резе и шпионка.

Визията на входните блиндирани врати се постига чрез обличане на металното шаси с декоративни МДФ панели, покрити с естествени материали, като дървесен фурнир или плътна полиуретанова боя по цветови каталог /RAL/ с декоративна каса и первази.

Всички декоративни панели могат да бъдат изработени с различни фрезовани орнаменти с вдлъбнати или изпъкнали части, като декоративни надлепки с различни форми, както и допълващи детайли според изискванията.

Ако вратата е изложена на преки атмосферни влияния, едностранно мдф панелът може да бъде заменен с алуминиев.

Не оставайте безразлични към визията на входната врата!

В зависимост от нуждите на екстериора и интериора, вратите могат да бъдат изработени с едно или повече крила, могат да бъдат двулицеви, двуцветни и изцяло съобразени с желанието на клиента.

С многообразието на блиндирани врати, които можете да поръчате при нас, ние гарантираме, че ще задоволим всеки вкус. Свържете се с нас и се уверете сами!

TitanDoors. Входни врати, направени за Вас!

Защо Блиндирани врати от Titan Doors

Материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение, съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение и монтаж на поръчката

Какво споделят за нас

Симеон Борисов



Поръчах врати за целия ми апартамент от Titan Doors без никакво колебание, защото цена-качество нямат аналог на пазара. Благодаря на целия екип, Цвети, Мира и Жоро за професионалните съвети, консултации и изпълнение от самото начало до финалния монтаж. Благодаря за страхотните идеи, за нестандартните решения и за всички усилия да задоволите всичките ми претенции и въпроси. Съвет за бъдещите Ви клиенти - осъществете консултации със специалистите още преди да сте започнали ремонта, за да изберете Вашия стил и да имате достатъчно време за производство на врати.

Соня Петрова



Здравейте! Изключително доволни сме от Titan Doors. Много качествени врати, дръжки, страхотен дизайн. Истински професионалисти, препоръчвам ги на всички мои приятели. Няма да сгрешите, ако ги изберете. Поставиха ни вратите в срок, много отзивчиви са хората в офиса и тези, които отговарят за монтажа. Повече от доволни сме. 😊

Манана Амирджанова



След дълго търсене се насочихме към услугите на Титан Дорс, бяхме приятно изненадани от високия професионализъм, както на консултантите, така и от качествено то изпълнение на вратите и внимателната и професионална работа на монтажниците. Благодарим !!!

Борислав Атанасов



Искам да изкажа голямата си благодарност на всички от екипа на фирма Титан Доорс. Цялото обслужване от първото ми стъпване в шоурума до последното отстраняване на дребни корекции беше извършено в срок с много професионализъм. Поръчахме 12 врати и бяхме впечатлени от изработката и чистия монтаж. Благодаря на Мира и Цвети, на Жоро, както и на момчетата от монтажа за точността и бързите реакции. Личното ми мнение е, че това е начинът да се прави бизнес в цивилизована държава. Продължавайте все така!

Росица Денчева



Сууупер доволни сме от новите ни врати ❤️ Направиха ни ги точно както искахме, помогнаха ни с идеи как да станат още по-красиви и функционални! Качеството наистина оправдава цената и сроковете за изработка. Силно препоръчвам!

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване