Летящи врати

При създаването на дизайна и при самото производство на интериорни врати на първо място се поставя изискването за постигане на максимална практичност. Добър пример за това са т. нар. летящи врати, които са функционални и изключителни удобни. Тяхното предназначение е главно за заведения и ресторанти, където се изисква отделните помещения да бъдат разделени, но същевременно с това да има възможност за бърз достъп и комуникация между персонала.

Най-често такива врати се монтират между кухненското помещение на ресторанта и основната зала, в която се посрещат посетителите.

Мобилните и леки врати се отварят и затварят изключително лесно, без да се налага използването на ръцете. Така сервитьорите и оберкелнерите могат да вършат работата си без затруднения и без да преодоляват излишни препятствия, докато носят таблите с прибори и чинии.

За да се монтират този тип врати в заведения или частни домове, е важно да се прецени много точно пространството, за да могат да бъдат ползвани без да пречат или блъскат мебели или стени в близост.

Този тип врати могат да бъдат изпълнени в различни цветове, да се облицоват с фурнир, да им бъдат поставени надписи, фирмено лого, рекламно послание или декорация.

Подвижните крила на летящите врати се задържат на буферни панти, които позволяват отваряне на вратите както навън, така и навътре.

Материалите, от които се изработват такива врати, най-често са МДФ с масивно дърво, като в горната си част обикновено са снабдени със стъклени прозорчета в кръгла форма. Предназначението им е да се осигури повече видимост при отваряне и преминаване през вратите.

Тъй като летящите врати са изложени пред погледа на клиентите в заведението, те трябва да бъдат не само много добре поддържани и практични, но и да притежават добър дизайн и естетически качества. Задължително трябва да бъдат в синхрон с обзавеждането и декорациите на заведението или стила на мебелите в дома. В противен случай, ще се открояват и ще нарушават цялостния интериорен дизайн на помещението, в което са монтирани.

Защо Летящи врати от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение до 40 дни и монтаж на място

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване