Летящи врати

При създаването на дизайна и при самото производство на интериорни врати на първо място се поставя изискването за постигане на максимална практичност. Добър пример за това са т. нар. летящи врати, които са функционални и изключителни удобни. Тяхното предназначение е главно за заведения и ресторанти, където се изисква отделните помещения да бъдат разделени, но същевременно с това да има възможност за бърз достъп и комуникация между персонала.

Най-често такива врати се монтират между кухненското помещение на ресторанта и основната зала, в която се посрещат посетителите.

Мобилните и леки врати се отварят и затварят изключително лесно, без да се налага използването на ръцете. Така сервитьорите и оберкелнерите могат да вършат работата си без затруднения и без да преодоляват излишни препятствия, докато носят таблите с прибори и чинии.

За да се монтират този тип врати в заведения или частни домове, е важно да се прецени много точно пространството, за да могат да бъдат ползвани без да пречат или блъскат мебели или стени в близост.

Този тип врати могат да бъдат изпълнени в различни цветове, да се облицоват с фурнир, да им бъдат поставени надписи, фирмено лого, рекламно послание или декорация.

Подвижните крила на летящите врати се задържат на буферни панти, които позволяват отваряне на вратите както навън, така и навътре.

Материалите, от които се изработват такива врати, най-често са МДФ с масивно дърво, като в горната си част обикновено са снабдени със стъклени прозорчета в кръгла форма. Предназначението им е да се осигури повече видимост при отваряне и преминаване през вратите.

Тъй като летящите врати са изложени пред погледа на клиентите в заведението, те трябва да бъдат не само много добре поддържани и практични, но и да притежават добър дизайн и естетически качества. Задължително трябва да бъдат в синхрон с обзавеждането и декорациите на заведението или стила на мебелите в дома. В противен случай, ще се открояват и ще нарушават цялостния интериорен дизайн на помещението, в което са монтирани.

TitanDoors. Интериорни врати, направени за Вас!

Защо Летящи врати от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение, съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение и монтаж на поръчката

Какво споделят за нас

Симеон Борисов



Поръчах врати за целия ми апартамент от Titan Doors без никакво колебание, защото цена-качество нямат аналог на пазара. Благодаря на целия екип, Цвети, Мира и Жоро за професионалните съвети, консултации и изпълнение от самото начало до финалния монтаж. Благодаря за страхотните идеи, за нестандартните решения и за всички усилия да задоволите всичките ми претенции и въпроси. Съвет за бъдещите Ви клиенти - осъществете консултации със специалистите още преди да сте започнали ремонта, за да изберете Вашия стил и да имате достатъчно време за производство на врати.

Соня Петрова



Здравейте! Изключително доволни сме от Titan Doors. Много качествени врати, дръжки, страхотен дизайн. Истински професионалисти, препоръчвам ги на всички мои приятели. Няма да сгрешите, ако ги изберете. Поставиха ни вратите в срок, много отзивчиви са хората в офиса и тези, които отговарят за монтажа. Повече от доволни сме. 😊

Манана Амирджанова



След дълго търсене се насочихме към услугите на Титан Дорс, бяхме приятно изненадани от високия професионализъм, както на консултантите, така и от качествено то изпълнение на вратите и внимателната и професионална работа на монтажниците. Благодарим !!!

Борислав Атанасов



Искам да изкажа голямата си благодарност на всички от екипа на фирма Титан Доорс. Цялото обслужване от първото ми стъпване в шоурума до последното отстраняване на дребни корекции беше извършено в срок с много професионализъм. Поръчахме 12 врати и бяхме впечатлени от изработката и чистия монтаж. Благодаря на Мира и Цвети, на Жоро, както и на момчетата от монтажа за точността и бързите реакции. Личното ми мнение е, че това е начинът да се прави бизнес в цивилизована държава. Продължавайте все така!

Росица Денчева



Сууупер доволни сме от новите ни врати ❤️ Направиха ни ги точно както искахме, помогнаха ни с идеи как да станат още по-красиви и функционални! Качеството наистина оправдава цената и сроковете за изработка. Силно препоръчвам!

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване