Стъклени врати

Висококачествено и надеждно интериорно решение за дома или офиса

Често използвани са за обзавеждане, като част от интериора на офиси или спортни зали, сауни и различни типове студия за красота или терапия. Предпочитани са, поради изчистения си външен вид, олекотената и минималистична конструкция и надеждната поддръжка във времето за експлоатация.

Позволяват различни типове обработка на мат или принт върху самото стъкло. В обзавеждането на частни домове често използвани са за помещения с малък обем и квадратура, като бани или мокри помещения, в които има опасност от постоянно мокрене върху вратата.

Независимо дали търсите стъклени врати за своя дом, офис или друг обект може да ни се доверите.

Стъклените ни врати могат да бъдат монтирани в различни конфигурации, в зависимост от изискванията на клиентите ни. Могат да бъдат изпълнени като летящи стъклени крила на панти или като стъклени врати с декоративна дървена каса и первази за по-стилен и уютен интериор, както и с алуминиеви каси за баня и тоалетна, в които има постоянни мокри процеси.

С многообразието на стъклени интериорни врати, които можете да поръчате при нас, ние гарантираме, че ще задоволим всеки вкус. Свържете се с нас и се уверете сами!

TitanDoors. Интериорни врати, направени за Вас!

Защо Стъклени врати от Titan Doors

Материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности на цветове и декори върху стъкло

Декориране с каси и первази

Избрани модели

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение, съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение и монтаж на поръчката

Какво споделят за нас

Симеон Борисов



Поръчах врати за целия ми апартамент от Titan Doors без никакво колебание, защото цена-качество нямат аналог на пазара. Благодаря на целия екип, Цвети, Мира и Жоро за професионалните съвети, консултации и изпълнение от самото начало до финалния монтаж. Благодаря за страхотните идеи, за нестандартните решения и за всички усилия да задоволите всичките ми претенции и въпроси. Съвет за бъдещите Ви клиенти - осъществете консултации със специалистите още преди да сте започнали ремонта, за да изберете Вашия стил и да имате достатъчно време за производство на врати.

Соня Петрова



Здравейте! Изключително доволни сме от Titan Doors. Много качествени врати, дръжки, страхотен дизайн. Истински професионалисти, препоръчвам ги на всички мои приятели. Няма да сгрешите, ако ги изберете. Поставиха ни вратите в срок, много отзивчиви са хората в офиса и тези, които отговарят за монтажа. Повече от доволни сме. 😊

Манана Амирджанова



След дълго търсене се насочихме към услугите на Титан Дорс, бяхме приятно изненадани от високия професионализъм, както на консултантите, така и от качествено то изпълнение на вратите и внимателната и професионална работа на монтажниците. Благодарим !!!

Борислав Атанасов



Искам да изкажа голямата си благодарност на всички от екипа на фирма Титан Доорс. Цялото обслужване от първото ми стъпване в шоурума до последното отстраняване на дребни корекции беше извършено в срок с много професионализъм. Поръчахме 12 врати и бяхме впечатлени от изработката и чистия монтаж. Благодаря на Мира и Цвети, на Жоро, както и на момчетата от монтажа за точността и бързите реакции. Личното ми мнение е, че това е начинът да се прави бизнес в цивилизована държава. Продължавайте все така!

Росица Денчева



Сууупер доволни сме от новите ни врати ❤️ Направиха ни ги точно както искахме, помогнаха ни с идеи как да станат още по-красиви и функционални! Качеството наистина оправдава цената и сроковете за изработка. Силно препоръчвам!

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване