Интериорни врати

Интериорните врати, изработени от нас, се отличават с качество, красота и индивидуален стил.

Според Вашето желание можем да изработим различни модели врати по поръчка:

Български интериорни врати

Нашите изключително качествени български интериорни врати се изработват с рамки от масивна дървесина и специален  пълнеж, върху който са залепени на преси плоскости от висококачествен MDF с повърхностни покрития от естествен фурнир или полиуретанова боя в различни цветове по RAL каталог.
 

Качествени интериорни врати от MDF

MDF е материал, подходящ за изработка на съвременни мебели, качествени врати и модерен интериор. Представлява дървесно-влакнести плоскости със средна плътност, отличаващи се с добра външна гладкост и висока твърдост. Притежава фина и хомогенна влакнеста структура, екологично чист продукт е и дава възможност за изработка на детайли с най-различни форми. Подлежи на фрезоване, поради микрозърнестата си структура, т.е. възможно е предварително и последващо формоване и фрезоване.

Интериорни врати по най-високи стандарти за качество

Детайлите и заготовките от МДФ са стабилни и устойчиви на деформации. Гладката повърхност, високата здравина, перфектната обработваемост както на повърхнината, така и на ръбовете, са предпоставки за много ефектни обработки при производството на входни и интериорни врати.

По тези причини ние използваме висококачествен MDF за обработка на лицевите панели на вратите, за да можем да Ви предложим качествени интериорни врати с прекрасен външен вид, отговарящи изцяло и на най-високите Ви изисквания.

Titan Doors. Вашите интериорни врати!