Интериорни врати

Интериорните врати, изработени от нас, се отличават с качество, красота и индивидуален стил.

Според Вашето желание можем да изработим различни модели интериорни врати по поръчка:

Нашите интериорни врати се изработват с рамки от масивна дървесина и специален „хартиен пълнеж”, наричан още „пчелна пита“, върху който са залепени на преси плоскости от висококачествен MDF с повърхностни покрития от естествен фурнирламинатКрафтМастер панели или полиуретанова боя в различни цветове по RAL каталог.
 

MDF е материал, подходящ за изработка на съвременни мебели, интериорни врати и модерен интериор. Представлява дървесно-влакнести плоскости със средна плътност, отличаващи се с добра външна гладкост и висока твърдост. Притежава фина и хомогенна влакнеста структура, екологично чист продукт е и дава възможност за изработка на детайли с най-различни формиПодлежи на фрезоване, поради микрозърнестата си структура, т.е. възможно е предварително и последващо формоване и фрезоване.

Детайлите и заготовките от МДФ са стабилни и устойчиви на деформации. Гладката повърхност, високата здравина, перфектната обработваемост, както на повърхнината, така и на ръбовете, са предпоставки за много ефектни обработки при производството на входни и интериорни врати.

По тези причини ние използваме MDF за обработка на лицевите панели на вратите, така че да имат прекрасен външен вид, като същевременно са с високо качество, така че да можем да отговорим на най-високите Ви изисквания.

Разгледайте вратите, които Ви предлагаме и сме сигурни, че ще откриете тази, която търсите.

Titan Doors. Вашите интериорни врати!