Врати от естествен фурнир

Интериорните врати от естествен фурнир се изработват от естествени материали, които допринасят за лукса, комфорта, уюта и топлината на всеки дом.

Интериорните врати от фурнир се изработват с преса под високо налягане. Тя притиска MDF-плочата към листа от избрания от Вас фурнир и така се получава равна фурнирована повърхност, която става основа за Вашата интериорна врата.

Материали, които допринасят за лукса, комфорта, уюта и топлината на Вашия дом

Фурнированите интериорни врати по поръчка могат да бъдат оцветени с лакове на водна основа или боядисани с полиуретанова боя в цвят по RAL каталог. Допълнително тези врати могат да бъдат фрезовани с орнаменти по каталог или според Вашия личен избор на шарка и модел на фрезоване на интериорната врата.

Фурнир от дъб, бук, орех, череша и още… специално за Вашия вкус

Фурнирът, от който изработваме Вашите интериорни врати, може да бъде от различни видове дърво: дъб, бук, орех, череша и други. Различни видове фурнировани врати има и според фладера на фурнира: технически фурнир файн-лайн, ситен файн-лайн, анегре, венге, дъб, правожилен дъб, зебрано и много други фурнири, направени от екзотична дървесина.

С многообразието на фурнировани интериорни врати, които можете да поръчате при нас, ние гарантираме, че ще задоволим всеки вкус. Свържете се с нас и се уверете сами!

TitanDoors. Интериорни врати, направени за Вас!

Защо Врати от естествен фурнир от Titan Doors

Естествени материали от най-високо качество

Изработка на индивидуални модели

Разнообразни възможности за лакиране и фрезоване

Фурнир от различни видове дърво

Избрани модели

Цветова гама на естествен фурнир

Екзотични, естествени и технически фурнири

Последни проекти

Имате нужда от индивидуален проект? Ние ще Ви осигурим решение, съобразено с всички Ваши нужди!

Как работим

01

Посещение в изложбената ни зала или запитване

За да дискутираме Вашите нужди

02

Оглед на място

За вземане на размери и уточняване на детайли

03

Оферта и сключване на договор

Цена, срок за изработка и начин на плащане

04

Изработка и монтаж

Срок на изпълнение и монтаж на поръчката

Какво споделят за нас

Симеон Борисов



Поръчах врати за целия ми апартамент от Titan Doors без никакво колебание, защото цена-качество нямат аналог на пазара. Благодаря на целия екип, Цвети, Мира и Жоро за професионалните съвети, консултации и изпълнение от самото начало до финалния монтаж. Благодаря за страхотните идеи, за нестандартните решения и за всички усилия да задоволите всичките ми претенции и въпроси. Съвет за бъдещите Ви клиенти - осъществете консултации със специалистите още преди да сте започнали ремонта, за да изберете Вашия стил и да имате достатъчно време за производство на врати.

Соня Петрова



Здравейте! Изключително доволни сме от Titan Doors. Много качествени врати, дръжки, страхотен дизайн. Истински професионалисти, препоръчвам ги на всички мои приятели. Няма да сгрешите, ако ги изберете. Поставиха ни вратите в срок, много отзивчиви са хората в офиса и тези, които отговарят за монтажа. Повече от доволни сме. 😊

Манана Амирджанова



След дълго търсене се насочихме към услугите на Титан Дорс, бяхме приятно изненадани от високия професионализъм, както на консултантите, така и от качествено то изпълнение на вратите и внимателната и професионална работа на монтажниците. Благодарим !!!

Борислав Атанасов



Искам да изкажа голямата си благодарност на всички от екипа на фирма Титан Доорс. Цялото обслужване от първото ми стъпване в шоурума до последното отстраняване на дребни корекции беше извършено в срок с много професионализъм. Поръчахме 12 врати и бяхме впечатлени от изработката и чистия монтаж. Благодаря на Мира и Цвети, на Жоро, както и на момчетата от монтажа за точността и бързите реакции. Личното ми мнение е, че това е начинът да се прави бизнес в цивилизована държава. Продължавайте все така!

Росица Денчева



Сууупер доволни сме от новите ни врати ❤️ Направиха ни ги точно както искахме, помогнаха ни с идеи как да станат още по-красиви и функционални! Качеството наистина оправдава цената и сроковете за изработка. Силно препоръчвам!

Получете професионална консултация или направете директно запитване за Вашия проект

Форма за запитване