Вратата

юли 22, 2019Блог

Вратите са основен елемент за постигане на стил и красиво излъчване на Вашия дом. Те създават неговия характер и са важен акцент в интериора. Подборът на интериорни врати е основен етап при построяването на нов дом или при неговото подновяване и реконструкция. Цената на хубавата, качествена врата се забравя с времето, а насладата от нейното безпроблемно ползване и красив външен вид остава за дълги години. Интериорните врати са още един елемент от обзавеждането, където всеки може да прояви собствения си вкус, практичност и изобретателност.

Вратите могат да бъдат изработени с напълно нестандартни размери на височина и ширина, в зависимост от индивидуалните потребности и изисквания на клиента. Можете да изберете Вашата врата сред разнообразни цветове, текстури, фрезовани елементи, дървесни декори от различни като качества и свойства материали, които да съобразите с Вашия интериор и стила, който искате да постигнете в дома си.

В следващите седмици ще пишем по нещо за всеки отделен тип интериорна врата:
Ламинатни, Фурнировани, Лакирани, HPL, КрафтМастер, Масивни, Противопожарни, Плъзгащи, Хармоники с чупещи крила, Портални, Тапетни, Фалцови, Остъклени, Фрезовани, Гардерони, Фазерни, Таблени и др. За тяхното предназначение, цени, преимущества, недостатъци, конструкции, експлоатация, декори, материали, свойства, функции и тн.