Тенденции при интериорните врати

авг. 25, 2022Блог

В TitanDoors непрекъснато следим тенденциите при изработката на интериорни врати, тъй като знаем, че вие искате да сте в крак с най-новите модели врати. Често наши клиенти ни питат питат какви са най-модерните интериорни врати. Затова тук ще споделим нашата гледна точка.

Ние винаги препоръчваме изборът на интериорна врата да бъде в съответствие със собствения ви стил и интериора на дома ви, но разбира се има тенденции в типа на интериорните врати, които клиентите ни избират.

Класически стил за вътрешна врата

Интериорната врата от масивно дърво е вечна класика, независимо дали става дума за модерен или традиционно обзаведен дом. Моделът с четири или шест фрезовани правоъгълни панела е утвърден дизайн. И за да не загуби вратата от излъчването си, наш екип ще вземе размерите на място.
Ако търсите универсален модел интериорна врата, която да не излезе от мода, това е вашата интериорна врата!

Материали за врати

Дъбът е най-популярният материал за интериорни врати, както и за мебели през последните няколко години. Повечето хора, които искат здрава и устойчива на времето врата, се доверяват на дъба. Освен това се забелязва и повишаване на интереса към интериорните врати, изработени от MDF, боядисани в различни естествени дървесни нюанси, най-често орех.
TitanDoors предлага широка гама дървесни нюанси за интериорни врати, според цвета на вашите мебели и обзавеждане, както и нестандартни цветови предложения, така че вратата да впечатлява още с първия поглед!

Тенденции при остъклените интериорни врати

Все по-често нашите клиенти се спират на интериорни врати с остъкление, за да могат да внесат светлина в по-тъмните кътчета, като същевременно избират матирани стъкла, които пазят личното им пространство.
Стъклените панели могат да варират от напълно прозрачно стъкло до екстревагантни цветни елементи с големи или малки фрезовани орнаменти, които рамкират стъклото.
Често клиентите поръчват за домовете си остъклени врати за дневната и спалнята и неостъклени от същия модел – за килера или мокрото помещение. Така запазват интериорния стил в дома си, като същевременно местата, които не искат да бъдат виждани от техните гости, остават скрити.
Ние ви предлагаме свободата да изберете сами модела на вратата, като можем да я изработим с или без остъкление, според вашето желание и необходимост – от модерни врати с богата орнаментировка до минималистични модели със стилни и същевременно семпли фрезовани елементи.

Уникален дизайн на интериорни врати

Когато хората избират интериорна врата, те имат специални изисквания в зависимост от обзавеждането, особеностите на помещенията, размерите, както и личния си вкус. Те искат вратата да отговаря и подчертава тяхната индивидуалност. Затова те се спират на интериорни врати по индивидуална поръчка.
Моделите, които поръчват, са с разнообразна орнаментировка, фрезовани елементи и декорации със стъкло в различни форми и разположение върху крилото.
Ние предлагаме изработка на интериорни врати по собствен дизайн, предложен от вас, така и комбинация от различни детайли, избрани по каталог. Нашите консултанти ще ви дават компетентни съвети, ако ви е необходима допълнителна помощ за решението.